HAKKARİ / ÇUKURCA - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Çukurca Merkez Emir Şaban Mah.
Vizyon
Çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize hizmet vererek, öğretmenlerimizin birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasını, olumlu ilişkiler içinde bulunmalarını sağlayarak, güler yüzlü personeli ile, kalite hizmeti ile, huzurlu bir ortamda üyelerimize ve misafirlerimize hizmet vermektir.
Misyon
Çukurca Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda yasa ve yönetmeliklere uygun olarak sosyal, kültürel tesis özelliğini koruyarak kalitemizi geliştirmek, müşteri odaklı, dürüstlük, sabırlı olmak, kendi kaynağını yaratarak sağlıklı bir yapıya kavuşmak için Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüklerinin kuruluş, yönetim ve işletme esaslarına göre hizmet vermektir.
Öğretim Şekli :Tüm gün
Çukurca Hakkari Arası Servisler